The Kähler-city by night

onsdag den 9. maj 2012

"Halve burgere a la makrel"

Nogle gange skal aftensmaden bare være hurtigt at lave.. Sådan en aften var det i dag.. Nogle gange skal aftensmaden bare være i børnehøjde.. det var den også idag.. Og for de allerfleste aftener skal aftensmaden også være sund.. Og ja det var den sørme også..
Viktor elsker de aftener hvor der er noget man må vælge. Et fad med kvarte mange forskellige rugbrødsmadder hvor han må vælge lige dem han vil have, eller som i aften et fad med grøntsager og frugt hvor de små fedtede fingrer må tage lige det de har lyst til.. Man må sutte på den røde peber og smide den ud igen, man må gnaske i gulerødder, agurker og tomater efter sine egne rodede regler.. Man skal sidde pænt som altid, men man kan selv styre slaget..
Viktor kan ikke lide peber, altså grøntsagen eller tomater.. men for at "omvende" ham får han lov at sutte på det og ligge det væk igen. Smagen skal han lige vænne sig til..
Vi havde nogle burgerboller i fryseren som kom en tur i ovnen, og med makrel og røget laks var  der "halve burgere a la makrel".. Og bare det at det er burgerboller og ikke rugbrød, synes bassen var så spændende, for han leger jo med plastic burgerboller i vuggeren, og vi får det ellers aldrig..
Behøver jeg at sige at han grov åd, indtil makrel-burger og hele grøntsagsfadet var nede i den lillebitte mave.. :)




Nu er prutten puttet og så står den på hjerte - lungeredning.. :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar