The Kähler-city by night

torsdag den 4. juli 2013

De styggeste efterveer...

...har ramt mig.. Dog ikke så kritisk som overskriften lyder...

Siden jeg blev færdig har jeg levet en drivertilværelse (Beklager jobcenter - følger dog mine pligter hos jer). Jeg er så træt træt træt, så jeg sover længe, driver rundt, netter den, genbruger den, shopper tilbud, er forkølet og tung, og nævnte jeg træt?

Det er en cirkel at komme ind i, måske ikke ond ligefrem, men en cirkulær proces. Træthed - ugidelighed- får kun lavet de lystbetingede ting- laver ikke ordentlig nærende mad- drikker for meget kaffe- hjertet hopper rundt af koffein- træt- træt-træt...

Jeg kigger efter arbejde. Jobcentret har en del jobs bare ikke i cykelafstand og så jeg kan aflevere en træt nuller og stå omklædt kl. 7. Det kan kun lade sig gøre i Esbjerg, da børnehaven først åbner 6.30, og så er det dælme svært at nå et tog til Odense Universitetshospital hvor størstedel af jobsne er.

Lige nu tænker jeg "skulle man prøve noget nyt?" - pædagogmedhjælper, butikspige hvad ved jeg.. noget nyt? Jeg har draget omsorg for syge og gamle siden jeg var 18 - taget tre uddannelser i pleje og omsorg.. måske jeg skulle prøve noget nytr inden jeg bliver fanget i Sundhedsvæsnet..Hvem ved..?? Jeg kigger og er åben for mulighedernes land.

I dag kommer Viktor hjem! Det er en lykkens dag - og dagen hvor moren skal vågne op til virkeligheden igen.

Godmorgen frøken sygeplejerske :)

3 kommentarer:

 1. Uh det sweet dagpenge-liv... Not ;)

  Jeg søger også job, men næsten alle stillinger ligger en times kørsel væk i bil (som vi ikke har), men søger dem da alligevel. Tænker det er godt vi ikke er afhængige af at der skal afleveres børn og den slags, puh det må være svært at få til at hænge sammen så.

  Håber du støder på det helt rigtige job eller finder en anden hylde der passer til dig :)

  SvarSlet
 2. Trine, er du kommet godt ind i dagpengelivet? Altså gik din eksamen godt?

  Ja det er lidt et puslespil nogle gange. Flere fra min klasse har arbejde i Varde, Grindsted, Kolding, Vejle og Odense og det kan man hvis ikke man har børn, eller hvis man har en mand der kan aflevere senere :)

  Tak tak :) Hvis jeg skulle prøve noget nyt skulle det være en kort periode, for sygeplejen er mit brændpunkt :) Men er alligevel lidt nysgerrig for nye udfordringer for en rum tid :)

  SvarSlet
 3. Ja det gik rigtig godt med eksamen :) Helt i Odense, puha det er langt væk!

  God søgning, mon ikke der dukker noget op her sommeren over - ellers må man jo prøve at nyde lidt "ferie" ;)

  SvarSlet